011 44 22 222 podrska@phabis.rs
Pratite nas
img
Phabis finansije Isprobajte naš novi modul za finansijsko knjigovodstvo

Prednosti

Prednost 1
Ubrzan protok informacija na relaciji robno – finansijsko knjigovodstvo
Prednost 2
Smanjen manuelni rad oko knjiženja
Prednost 3
Knjiženja robnih dokumenata se svode na jedan klik mišem
Prednost 4
Više nivoa kontrole unosa podataka omogućava lakše otkrivanje grešaka
Prednost 5
Omogućava praćenje finansijskog poslovanja celog preduzeća ili samo jedne organizacione jedinice

Utisci Korisnika

"Korisnički orjentisan softver, veoma lak za upotrebu. Prednost je centralna baza podataka što omogućava rad u ustanovama sa više ogranaka, sa velikim brojem izveštaja i mogućnošću exporta istih, što olakšava praćenje i analizu poslovanja. Posebno bih pohvalio uvek dostupan i stručan korisnički servis."

"Program Phabis finansije koristim od samog pocetka. Vrlo je jednostavan za upotrebu, pregledan, jasan i sto je najvažnije podrška za program je odlična (mada je sve toliko jednostavno i jasno da vam podrška treba samo u specifičnim situacijama). S obzirom da ja radim u nekoliko računovodstvenih programa mogu da kažem da je deo za POPDV odrađen jako dobro i vrlo jednostavno za korisnika."

"Veoma smo zadovoljni korisnici Phabis programa. Bilo koji problem da naiđe PODRŠKA rešava isti u najkraćem mogućem roku, bez obzira dali je vikend ili su praznični dani u pitanju. 5 godina kako koristimo program od početka do dana današnjeg nivo saradnje se nije menjao. Program se konstantno ažurira, prate se trendovi, nova pravila, zakoni i tako smo uvek u toku sa izmenama. Naše poslovanje smo značajno unapredili. Svaka preporuka!"

"Prelaskom naše ustanove na Phabis rešili smo dugogodišnje probleme. Rad sa pacijentima, kao i administrativni deo znatno je olakšan. Software izuzetno jednostavan za korišćenje i pruža jako puno mogućnosti. Svaka sugestija i predlog prihvaćena je od strane korisničkog servisa kao predlog za dalje unapređenje programa. Komunikacija sa korisničkim servisom i odgovor na rešavanje bilo kog problema su izuzetno brzi i uspešni. Nakon nekoliko meseci, jedino što možemo da kažemo je da smo za veliki deo poslova znatno smanjili vreme izvršenja, sa velikom tačnošću podataka."

"Phabis program koristimo poslednje 4 godine. Prezadovoljni smo programom koji koristimo i zadovljni smo pružanjem podrške tokom rada, što je pored lakoće korišćenja softvera veoma važna stvar. Sve pohvale."