011 44 22 222 podrska@phabis.rs
Pratite nas

Naše usluge

Korisnička podrška
Korisnička podrška
  • U okviru implementacije trudimo se da proces uparivanja šifarnika maksimalno optimizujemo, takođe organizujemo obuku novih korisnika u savremeno opremljenoj učionici ili na lokaciji po Vašem izboru.Obuku sprovode najiskusniji članovi našeg tima.
  • Pomažemo Vam da iskoristite pun potencijal svih naših rešenja i na najbolji način unapredite svoje poslovanje.
  • Tu smo za Vas da našim znanjem i iskustvom pomognemo  da Vaše nedoumice postanu prošlost.
Kontakt
Tehnička podrška
Tehnička podrška
  • U okviru implementacije vršimo analizu Vaših trenutnih resursa na svim lokacijama i predlažemo najadekvatnije rešenje. Analiza obuhvata iskoristivost postojećih računara i fiskalnih štampača, kao i proveru internet konekcije. Instaliramo phabis na svim Vašim lokacijama i proveravamo ispunjenost svih tehničkih uslova za nesmetan rad aplikacije.

  • Vaši podaci su sigurni u našem Data centru u kome su primenjene najsavremenije tehnologije zaštite i skladištenja podataka.

  • Tu smo za Vas da Vaši tehnički problemi postanu prošlost.
Kontakt
Razvoj softvera
Razvoj softvera
  • U okviru implementacije vršimo prenos podataka iz postojećeg ERP/POS rešenja odnosno unos početnih podataka. Možete zadržati svoj ili se odlučiti za preuzimanje phabis šifarnika koji sadrži veze sa svim reprezentativnim dobavljačima.
  • Nudimo Vam mogućnost da u saradnji sa našim razvojnim timom, koji čine iskusni programeri i farmaceuti, dođete do novih funkcionalnosti koje će dodatno olakšati Vaše poslovanje i učiniti ga profitabilnijim.
  • Tu smo za Vas da Vaše ideje postanu stvarnost.
Kontakt

Utisci Korisnika

"Korisnički orjentisan softver, veoma lak za upotrebu. Prednost je centralna baza podataka što omogućava rad u ustanovama sa više ogranaka, sa velikim brojem izveštaja i mogućnošću exporta istih, što olakšava praćenje i analizu poslovanja. Posebno bih pohvalio uvek dostupan i stručan korisnički servis."

"Program Phabis finansije koristim od samog pocetka. Vrlo je jednostavan za upotrebu, pregledan, jasan i sto je najvažnije podrška za program je odlična (mada je sve toliko jednostavno i jasno da vam podrška treba samo u specifičnim situacijama). S obzirom da ja radim u nekoliko računovodstvenih programa mogu da kažem da je deo za POPDV odrađen jako dobro i vrlo jednostavno za korisnika."

"Veoma smo zadovoljni korisnici Phabis programa. Bilo koji problem da naiđe PODRŠKA rešava isti u najkraćem mogućem roku, bez obzira dali je vikend ili su praznični dani u pitanju. 5 godina kako koristimo program od početka do dana današnjeg nivo saradnje se nije menjao. Program se konstantno ažurira, prate se trendovi, nova pravila, zakoni i tako smo uvek u toku sa izmenama. Naše poslovanje smo značajno unapredili. Svaka preporuka!"

"Prelaskom naše ustanove na Phabis rešili smo dugogodišnje probleme. Rad sa pacijentima, kao i administrativni deo znatno je olakšan. Software izuzetno jednostavan za korišćenje i pruža jako puno mogućnosti. Svaka sugestija i predlog prihvaćena je od strane korisničkog servisa kao predlog za dalje unapređenje programa. Komunikacija sa korisničkim servisom i odgovor na rešavanje bilo kog problema su izuzetno brzi i uspešni. Nakon nekoliko meseci, jedino što možemo da kažemo je da smo za veliki deo poslova znatno smanjili vreme izvršenja, sa velikom tačnošću podataka."

"Phabis program koristimo poslednje 4 godine. Prezadovoljni smo programom koji koristimo i zadovljni smo pružanjem podrške tokom rada, što je pored lakoće korišćenja softvera veoma važna stvar. Sve pohvale."